نان سبوس دار بخورید نه سبوس مال !
سَلَٰمࣱ قَوۡلࣰا مِّن رَّبࣲّ رَّحِيمࣲ
سلام 
🌸🌺🌼
سازمان غذا و دارو اعلام کرد : 
 نان سبوس دار بخورید نه سبوس مال !
خانم دکتر پوراحمد کارشناس سازمان غذا ودارو دربرنامه تلوزیونی اعلام کرد:
نان سبوس دار نانی است که از #آرد_کامل تهیه شود (آردی که ۲تا۶ درصد پوست گیری شود) نه این که نانوا مقداری سبوس روی ارد سفیدی که ۱۵ درصد پوست گیری شده بپاشد وبجای نان سبوس دار به مشتری بفروشد .
 بدنیست بدانیم :
درحال حاضر حدود ۱۳۰ کارخانه از ۳۴۰ کارخانه سطح کشور مجوز تولید ارد کامل اخذ کرده اند واین ارد باید چند ویژگی مهم داشته باشد 

۱. رطوبت ارد حدود ۱۲درصد باشد
۲. سبوس کیری حدود ۲ تا ۶درصد
۳. جوانه گندم جدا نشود 
۴. پسماند ارد نول وستاره به ان اضافه نشود 
۵.از گندمهای روشن و پرگلوتن استفاده شود
۶.نرخ نان متفاوت باشد

https://eitaa.com/befarmasalamaty
دکتر اثمر بهاری متخصص قلب و عروق 🫀
#دکتر_اثمر_بهاری
#اثمر_بهاری
#متخصص_قلب

نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
آخرین نظرات
نظرشما در مورد مطالب سایت چیست؟
تقویم سایت
<    «  خرداد 1404  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
تگ ها